Beoordelingen

Het resultaat van de begeleiding is in 1 woord Wow!

Maatwerk met bruikbare, praktische tips.

Het heeft me erg geholpen alles weer in het juiste perspectief te zien.

Dank voor de tips, trucs en de begeleiding.

Man, Anoniem

Nieuwe baan
” Eind vorig jaar begon het bij mij te kriebelen om op zoek te gaan naar een andere baan.
Maar na 12 jaar vond ik het behoorlijk lastig om daar aan te beginnen.
Amber heeft mij hierin super goed geholpen. Door samen te kijken naar mijn interesses, maar vooral ook wat ik de afgelopen jaren aan taken had uitgevoerd. Wat ik  leuk vond  aan die taken en wat mijn kwaliteiten zijn.
Daarnaast heeft ze mij tips gegeven om een goed CV te schrijven.
Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik met heel veel zelfvertrouwen in december ga beginnen aan een nieuwe uitdagende baan! “

Melanie Snuverink

” Amber heeft mij geholpen met mijn CV, sollicitatiebrief en met de voorbereiding op het sollicitatiegesprek.

WOW binnen één maand al een toffe baan! “

Taïs Schuitemaker

“Amber heeft me goed kunnen begeleiden omdat ze verder heeft gekeken dan alleen het klaarstomen voor een nieuwe baan. Daardoor ben ik meer over mezelf te weten gekomen en eerst met mezelf aan de slag gegaan. Ik ben zelfverzekerder geworden in alles wat ik nu doe en ook voor de toekomst.”

Dagmar

“Avia Weghorst heeft de outplacement begeleiding van een aantal medewerkers aan Amber Kroese uitbesteed. We hebben dit als zeer prettig ervaren omdat Amber goed weet wat het is om zowel werknemer als eigen ondernemer te zijn. Zij stelt zich flexibel op en kan goed inschatten wat de behoefte is van de groep die ze begeleidt.
De kwaliteit van de begeleiding is goed, mijn collega’s vinden het zeer prettig om met haar in gesprek te gaan.
Dit alles heeft als resultaat dat meerdere collega’s gelijk zijn door gestroomd naar een andere baan.”

Francine van Deursen P&O Adviseur

“Toen ik na 15 jaar weer ging solliciteren, bleek mijn CV behoorlijk verouderd en niet meer van deze tijd. Met handige tips & tricks van Amber heb ik mijn eerste brief verzonden, heb ik mijzelf goed kunnen voorbereiden en tijdens mijn sollicitatiegesprek goed kunnen presenteren.Ik heb veel voordeel kunnen halen uit hetgeen zij mij heeft meegegeven; ik ben aangenomen!”

Laura Oversteegen

“Amber is een resultaatgerichte professional. Met haar scherpe vraagstelling dwong ze mij tot nadenken over mezelf. Daarnaast gaf ze mij bruikbare aanwijzingen. Het traject career coaching met Amber heb ik als zeer leerzaam ervaren. Werken met Amber betekent naast concrete resultaten ook gewoon een plezierige omgang. Echt een aanrader wat mij betreft!”

Biagina Principato