Persoonlijke coaching

!BOOST JE ZELFVERTROUWEN   |    !CAREER COACHING

!Boost je zelfvertrouwen

Voel je je ontmoedigd en neerslachtig omdat je het gevoel hebt (nog) niets bereikt te hebben? Durf je geen nee te zeggen? Zie je je eigen kwaliteiten niet? Vergelijk jij jezelf steeds met anderen? Haal je jezelf naar beneden? Slaap je  s ‘nachts niet omdat je de volgende dag een belangrijke presentatie hebt?

Als je je vaak en op veel gebieden onzeker voelt, heeft dat effect op je dagelijks functioneren. Privé en professioneel.
Op jezelf kunnen en durven vertrouwen; het geeft je een goed gevoel en rust.

Waarom is zelfvertrouwen zo belangrijk?

 • Het leven wordt een stuk gemakkelijker. Je ziet minder beren op de weg.
 • Je gaat steeds minder op zoek naar acceptatie door anderen en waardering van anderen.
 • Je bent positiever over jezelf.
 • Je gelooft in jezelf en dit heeft grote invloed op al je activiteiten en je uitstraling.

Hoe meer je aan je zelfvertrouwen, het geloof in jezelf en aan je mogelijkheden werkt, hoe beter je je voelt, hoe meer je jezelf kan motiveren om actie te ondernemen. Ontwikkeling; gun het jezelf.

Hoe help ik jou?

Ik help jou bij het terugvinden van je zelfvertrouwen en je authenticiteit. Vertrouwen en een goede klik tussen jou en mij is voor mij de basis voor een geslaagd coaching traject. We starten met een kennismaking waarin we kijken of de klik er is.

Tijdens onze gesprekken en via gerichte (thuis) opdrachten, ga jij aan de slag met je hulpvraag. Ik luister, stel vragen en soms speel ik “de advocaat van de duivel”. Waar nodig confronteer ik. Samen komen we tot de kern en leer ik je loslaten wat je blokkeert en verbinden met dat wat je doet groeien.

!Career coaching

Weet je niet goed wat je wil? Weet je niet waar je goed in bent en /of vind je dat moeilijk te verwoorden? Wil je iets anders doen maar je weet niet zo goed wat? Dreigt er ontslag? Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en kwaliteiten en brengen we je wensen en mogelijkheden in beeld.

Afhankelijk van je situatie en wensen werken we aan arbeidsmarktverkenning , jezelf presenteren, en leer je beter solliciteren; je cv opstellen, een sollicitatiebrief schrijven, je voorbereiden op een gesprek en te netwerken.

Hoe werkt career coaching?

Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling(en). Uitgangspunt is steeds jouw persoonlijkheid en alles wat je mee neemt aan werk- en levenservaring,

Als we in beeld hebben, wie je bent, wat je kunt en wat je wilt en waar kansen en mogelijkheden liggen kun je gericht gaan solliciteren. Solliciteren is niet eenvoudig, een goede voorbereiding is essentieel. Ik coach je op het gebied van;

 • Competentie analyse
 • Vacature analyse
 • Opstellen van een eigentijds en persoonlijk Curriculum Vitae
 • Opstellen van een goede motivatiebrief
 • Het opstellen van je persoonlijk profiel / elevator pitch.
 • Gesprekstraining sollicitatie / speeddate
 • Solliciteren met gebruik van sociale media.

De trajecten

Ieder mens is uniek en daarom is ieder traject uiteindelijk maatwerk.

We beginnen met een kosteloze kennismaking. Daarna volgt een verdiepend intake gesprek en krijg je gedurende het traject opdrachten / oefeningen mee, waar je thuis en / of op je werk mee aan de slag gaat.

Bel of mail mij voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek, ik help je graag!